2:14 PM - Erdoğan’dan fezleke açıklaması: Genel kurulda eller hemen kalkar iner
9:35 PM - Soylu’dan açıklama: Kayyum rektör atadınız’ demek faşist bir yaklaşım
2:43 PM - Erdoğan esnafı uyardı
5:19 PM - Soylu: Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız
8:33 PM - Demirtaş’ın da aralarında olduğu 108 kişi hakkında iddianame hazırlandı
2:18 PM - Yeni yıl partileri yasak
8:53 PM - İmamoğlu’na yönelik suikast emri verilen IŞİD militanları yakalandı!
4:02 PM - Bülent Arınç’ta istifa etti, açıklamayı sosyal medyadan yaptı
8:27 AM - Albayrak’ın yerine Lütfi Elvan atandı
Cumhuriyetin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’nın baş kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’e AKP cehpesinden her gün yeni bir ahlaksız saldırı gerçekleşiyor.
ABC nin haberine göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanı Salih Zeki Çakıroğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Atatürk’ü Vahdettin’in yaveri olarak gösterdi, FETÖ’cü yaverlerin de yer aldığı fotoğraflarda Atatürk teröristlerle bir tuttu.
Kocaeli Barış Gazetesi’nden Uğur Enç’in haberine göre; bir kolaj fotoğrafı paylaşan Çakıroğlu’nun paylaşımında Mustafa Kemal Atatürk ve Vahdettin görüldü. Fotoğrafın bir kısmında ise AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve FETÖ’den tutuklanan yaverleri yer aldı. Çakıroğlu’nun paylaşımı yaparken, “Ne geldiyse yaverlerden geldi” ifadelerini kullandı.
Salih Çakıroğlu’nun Facebook profilinde sürekli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı paylaştığı görüldü. Erdoğan’la da fotoğrafı bulunan Çakıroğlu’nun AKP kürsüsünde fotoğrafları da var.
AKP’li belediye çalışanının paylaşımı şöyle: