2:14 PM - Erdoğan’dan fezleke açıklaması: Genel kurulda eller hemen kalkar iner
9:35 PM - Soylu’dan açıklama: Kayyum rektör atadınız’ demek faşist bir yaklaşım
2:43 PM - Erdoğan esnafı uyardı
5:19 PM - Soylu: Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız
8:33 PM - Demirtaş’ın da aralarında olduğu 108 kişi hakkında iddianame hazırlandı
2:18 PM - Yeni yıl partileri yasak
8:53 PM - İmamoğlu’na yönelik suikast emri verilen IŞİD militanları yakalandı!
4:02 PM - Bülent Arınç’ta istifa etti, açıklamayı sosyal medyadan yaptı
8:27 AM - Albayrak’ın yerine Lütfi Elvan atandı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt canlı derste öğrencilerin isimlerini tek tek sayıp, ‘Bunlar ahlaksız, terörist, gerizekalı kimselerdir’ dedi.
Kırıkkale ve İstanbul Aydın Üniversitelerinde de Hukuk Fakültesi dekanlığı yapmış olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt’un öğrencilere hakaret ettiği görüntüler ortaya çıktı.
Bozkurt ortaya çıkan görüntülerde ‘Diğer fakültelerde olduğu gibi bizde de final sınavları ödev şeklinde olsun’ diye tweet atan üniversite öğrencilerinin isimlerini canlı derste tek tek sayıyor ve bu öğrencilere ‘Bunlar ahlaksız, terörist, gerizekalı kimselerdir.’ diyerek hakaret ediyor.
Öğrenciler ise attıkları tweetlerde ‘Üniversitede diğer fakülteler ödev şeklinde bu sınavları yapıyor bize neden kameralı sınav yapıyorsunuz, üniversitenin sistemi iyi çalışmıyor, sınav anında kısa bir süre içinde cevapları bir çok arkadaşımız yüklemeyi başaramadı, internet ara sıra kesiliyor ve biz mağdur oluyoruz, biz de final sınavlarını ödev şeklinde yapalım.’ diyerek mağduriyetlerini dile getiriyor.
İşte Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt’un öğrencilere hakaret ettiği o görüntüler;