8:33 PM - Demirtaş’ın da aralarında olduğu 108 kişi hakkında iddianame hazırlandı
2:18 PM - Yeni yıl partileri yasak
8:53 PM - İmamoğlu’na yönelik suikast emri verilen IŞİD militanları yakalandı!
4:02 PM - Bülent Arınç’ta istifa etti, açıklamayı sosyal medyadan yaptı
8:27 AM - Albayrak’ın yerine Lütfi Elvan atandı
11:34 PM - Berat Albayrak Erdoğan’ın emriyle görevine devam ediyor inşallah!
9:08 PM - Berat Albayrak’ın istifasına AKP’den ilk teyit
6:55 PM - Patronlara kıyaklar bitmiyor
10:32 PM - Savcılık cübbeli’yi ifadeye çağıracak
10:00 PM - Halk salgın, o ise ‘koltuk değneği’ olma derdinde
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüsü salgını nedeniyle evlerde düzenlenecek yeni yıl partilerine kesinlikle izin verilmeyeceğini ve gerekirse polisin bu tip durumlarda evlere baskın yapacağını söyledi.
Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle:
(Putin) Özü sözü bir verdiği sözde duran ikili ilişkilerimizde gerçekten hiçbir devletle neredeyse bu tür münasebetlerimizi güçlü götürebildiğimiz ülke nadirdir. Şu ana kadar sürdürdüğümüz münasebetleri temenni ederim ki bundan sonra da aynı şekilde sürdürürüz. Gerek askeri, gerek ekonomik, gerek kültüren konularda bunu gördüm görüyorum. Şu anda da aramızdaki ticaret hacmine baktığım zaman hedeflerimize de aynı kararlıkla yürüyoruz yürüyeceğimize de inanıyorum.
Ben bir tıp mensubu değilim. Benim alanım ekonomi ama ülkemin başta tabi kendi danışmanlarım doktor olarak profesör danışmanlarım var sağlı kurulum var bunun yanında bakanım var kendilerinden edindiğim bilgilerle ilk etapta Çin’den gelecek olan anlaşmamız 50 milyon. İlk etapta malum 4.5 milyon gelecek. Bütün bunları da belli bir takvim ki öncelikle sağlık çalışanlarımız olmak üzere bu aşılama sürecini başlatacağız. Aşı olacağımı açıklamıştım bu konuda tüm vatandaşlarımı da aynı hassasiyete devam ediyorum. Her olan bu alanda konuşmamalı. Konuşacak olanlar varsa hocalarımızdır. Değişik alanlarda bu konuda hocalarımızın yapmış oldukları açıklamalarla bizim herhangi bir ihtilafa herhangi bir sıkıntıya yol açmadan bu konuda da kimsenin de aslında şu anda virüsle savaşıyoruz aklına da virüs düşürmemeliyiz. Ve aşı geldiğinde biz de tüm arkadaşlarımızla birlikte aşıyı olacağız. Temennimiz odur ki inşallah bununla birlikte bu Koronavirüs belasına karşı mücadelemizi en başarılı şekilde verelim. İlk etapta burada Çin var aynı zamanda Almanya var. Bu iki ülkeden gelecek aşılarla beraber sürecimizi işleteceğiz.
(Yılbaşı) Pazartesi kabine toplantımız var bir defa bu tür partiler otellerde villalarda olsun… Bütün güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil. İstihbaratımız nerede bu tür şeyler olduğunu tespit ederse gerekli operasyonu yapar. İnsanımızın hayatı her şeyin ötesindedir. Bu tür şeylere fırsat vermeye niyetimiz yok. Devletsek devlet olarak görevimiz insanımızın sağlığını hayatını korumaktır. Sonra Allah göstermesin herhangi bir şey olduğu zaman ne diyecekler? Devlet tedbirini almadı, gerekeni yapmadı diyecekler. Buna fırsat veremeyiz.